Facebook

Beoordelingen van Pizzeria De Palm Haulerwijk

Recente recensies van Pizzeria De Palm Haulerwijk

4 sterren na 42 reviews

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb niets gekregen en wel betaald

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gister besteld via de app van de Palm en betaald, helaas niets gekregen

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

besteld en betaald maar niks gekregen rijden we er heen is het dicht mischien openingstijden aanpassen !!!!!!! geen eten en weg geld

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

8 mei 2020 Voor de tweede keer in korte periode een bestelling gedaan betaald en wederom niks ontvangen.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

afgelopen donderdag via de palm app besteld en betaald , helaas niets ontvangen

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

23 april besteld via de app van de Palm , inmiddels zaterdag 25 april nog niets ontvangen

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling nooit gekregen.!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel betaald maar niks gekregen. Gebeld geen gehoor. Heen geweest en dicht lekker is dat.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waardeloos! Pizza niet bezorgd!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst en betaald. Bij afhalen bleken jullie gesloten te zijn. Helaas kan ik telefonisch ook geen contact opnemen en kreeg ik meerdere keren de voicemail. Handiger om in het vervolg de bestelsite te sluiten als er niet besteld kan worden.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 17.40 uur 3 pizza's besteld. Verwachte tijd via de mail 18.50 uur op mijn anders. Prima verwachting, krijg ik de pizza om 20.15 uur. Zeer slechte afhandeling.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk goede service! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling gedaan betaald en niks ontvangen, gebeld telefoon werd niet opgenomen. Anders levering altijd prima. Wil graag mijn geld terug.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 schotels besteld maar geen broodjes er bij jammer. Verder was het wel heerlijk

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was op bezoek en dacht ff iets bestellen. Dus een kapsalon, eerste keer bij de Chinees kapsalon besteld en wil nooit meer en dit keer was ik echt blij mee, kom over paar dagen weer terug en doe meteen bestellen. En was ook erg snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2,5 uur gewacht op bezorging van de bestelling. Gebeld met de Palm hoelang het nog ging duren. De bestelling zou met 20 minuten klaar zijn. Al met al nog zo'n 45 minuten moeten wachten. Vriendelijkheid aan de telefoon hield ook niet veel over.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate schotel bestsld, maar geen patat erbij ontvangen.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam 40 minuten later dan ze zeiden. Pizza was koud. Smaak was verder prima.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s waren heerlijk! Nog nooit calzone gegeten maar echt heel lekker

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de bezorging was goed. Precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg smakelijk.goed portie voor dit geld. Mijn persoonlijke voorkeur is dat de ui in de salade wel minder en fijner had gekund maar dit is puur persoonlijk.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

over de service helemaal tevreden, werd keurig gebeld dat t wat later werd. maar de pizza's.....echt niet lekker. ik had een pepperoni maar die leek er in de verste verte niet op.Alleen veel paprika en veel te veel ui.Geen pepperoni te zien:(

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje is van goede kwaliteit en goed van smaak. De donor is erg smaakvol en mals en voor een broodje kregen we ruim voldoende vlees. De knoflook saus is goed van smaak had alleen wel iets minder dik mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heel lang moesten wachten en het eten was koud 1 x en niet weer

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goede kwaliteit... heerlijk gegeten ?

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza salami besteld, helaas was de salami vergeten

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is super alleen de laatste tijd gaat het niet goed. Je besteld 1kg donor laatst was het maar 700gram en vandaag 550gram en het is ook nog 4 euro duurder geworden. Dat vind ik dus niet netjes.

Reactie van Pizzeria De Palm:In de nieuwe folder is niet langer aangegeven dat de familie menu een kilo is, dit omdat wij hogen kwaliteit leveren en de inkoop prijzen van onze goede hoge kwaliteit producten te erg gestegen zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima, kwaliteit

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's! Mooi op tijd bezorgd en nog goed warm.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden kapsaloon doner besteld alleen was de patat niet helmaal gaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de toelichting gevraagd of de pizza gesneden kon worden, een dunne bodem en of de pizza doorgebakken kon worden. Helaas werd dit alles niet gelezen.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 kg Doner was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd HEERLIJK

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza`s was weer HEERLIJK

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 2personenschotel was zalig. Goed gekruid en meer dan genoeg. Patat was wel lekker gekruid maar veel harde stukjes ertussen. Salade was vers en lekker. Al met al dus voor herhaling vatbaar.